Nieuw: Speciale zakelijke diensten van Praktijk Wijckerborgh: Stoelmassages, de 24 uurs service en Fysiotherapie op locatie.
 

Stoelmassage

Sinds januari 2014 kunt u via Praktijk Wijckerborgh stoelmassages uit laten voeren door een professionele fysiotherapeut. Veel voorkomende klachten, zoals spanning in nek en schouder musculatuur kunnen vroegtijdig gesignaleerd worden. Stoelmassages zijn kosten besparend omdat er pro-actief door de werkgever aan de gezondheid van werknemers gewerkt wordt.

De effecten van stoelmassages zijn vaak al op korte termijn merkbaar. Uw werknemers zullen meer energie hebben en beter geconcentreerd zijn. Hierdoor zal de effectiviteit toenemen. Op langere termijn zal het ziekteverzuim voor spiergerelateerde klachten afnemen. 
Stoelmassages zijn eventueel fiscaal aftrekbaar als zij onderdeel uitmaken van het arbo-plan. Raadpleeg de belastingdienst voor meer informatie hierover.

Tarief per uur: €50,- exclusief BTW (3 personen)
Voorrijkosten: €15,- exclusief BTW tot 30 kilometer
€25,- exclusief BTW tot 60 kilometer

Let op: Minimum afname van 2 uur per bezoek

"24 uur service" voor bedrijven

U kunt als werkgever een overeenkomst sluiten met Praktijk Wijckerborgh waarin wij waarborgen dat uw werknemers binnen 24 uur (op maandag t/m zaterdag) bij ons op de praktijk terecht kunnen voor behandeling van lichamelijke klachten. Voordeel van deze dienst is dat wij waarborgen dat uw werknemers snel door de fysiotherapeut kunnen behandeld kunnen worden om verzuim zo laag mogelijk te houden. Deze service is voor u als werkgever volledig kosteloos!

 

Fysiotherapie op locatie

Herkent u het volgende? Een aantal van uw werknemers is onder behandeling bij een fysiotherapeut en moet wekelijks tijdens kantooruren ‘even’ heen en weer voor een behandeling. Dit ‘even’ kost al snel een paar uur, waarbij deze uren vaak op ongunstige momenten worden gecompenseerd, als ze al gecompenseerd worden. Het kan ook anders!

Wij bieden u de mogelijkheid aan, om als u meerdere werknemers heeft die onder behandeling zijn van een fysiotherapeut, deze behandelingen bij u op locatie aan te bieden! Het concept biedt zowel de werkgever als de werknemer enorme voordelen: de patiënt wordt op het werk behandeld, waardoor de out of office tijden sterk worden gereduceerd. Een efficiënte manier van behandelen! De behandelingen worden vergoedt uit de aanvullende verzekering van de werknemers.

Voorrijkosten: €15,- exclusief BTW tot 30 kilometer
€25,- exclusief BTW tot 60 kilometer

Let op: Minimum afname van 3 consulten per bezoek