Stagiaire per 8 februari

by Tom Wijnands


Maandag 8 februari start Joyce van Rooijen haar stage bij Praktijk Wijckerborgh.

Joyce van Rooijen is een 3e-jaars fysiotherapiestudent aan de Hogeschool van Leiden. De laatste twee jaar van de opleiding bestaat uit vier semesters. Deze worden opgevuld met tweemaal stagelopen, een Praktijkgericht Onderzoek Fysiotherapie (POF) en een minor. Het vorige semester heeft zij succesvol haar POF afgerond met een 8,1. Tijdens dit onderzoek is er gekeken naar de fitheid van ouderen (65+) in Leiderdorp en of inzicht in deze fitheid kan leiden tot een gedragsverandering t.o.v. een preventief beweegprogramma.

Naast haar opleiding tot humaan fysiotherapeut heeft Joyce ook een grote liefde voor dieren. Na deze opleiding wil zij dan ook graag de post-HBO opleiding tot dierfysiotherapeut volgen aan het cursuscentrum dierverzorging te Barneveld.

Joyce komt stagelopen op maandag, dinsdagochtend, donderdag en vrijdagochtend.