Openingstijden

Maandag 07:30 tot 18:00
Dinsdag 07:30 tot 18:00
Woensdag 07:30 tot 18:00
Donderdag 07:30 tot 20:00
Vrijdag 07:30 tot 18:00
Zaterdag 09:00 tot 12:30

Locatie

Praktijk Wijckerborgh

Jacob van Deventerstraat 171
1941 EV Beverwijk

Tel: 0251 - 222025
 info@wijckerborgh.nl

 

 

Routebeschrijving

 

Praktijk Wijckerborgh ligt op de hoek van de Jacob van Deventerstraat en de Graaf Janstraat.

Komt u met de auto, dan kunt u deze parkeren op het parkeerterrein achter winkelcentrum de Beverhof. Let op: het is daar betaald parkeren, € 1,25 per 60 minuten.

De Wijckerborgh is ook goed met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf station Beverwijk neemt u bus 73. Uitstappen bij halte Schans. U loopt terug over de Schans, bij de kruising rechtsaf de Graaf Janstraat in. De volgende kruising is de Jacob van Deventerstraat, op de hoek vindt u praktijk Wijckerborgh. Komt u met de bus uit de richting Heemskerk of Uitgeest, bijvoorbeeld met lijn 73, dan stapt u uit bij de halte op de hoek Breestraat / Jacob van Deventerstraat. U loopt dan de Jacob van Deventerstraat uit (langs de makelaarskantoren) tot de hoek met de Graaf Janstraat.

 

Dependance Akerendam

Naar aanleiding van een vraag vanuit de Viva Zorggroep is sinds 1 september 2008 Jos van Hattum als fysiotherapeut en acupuncturist werkzaam in Nieuw Akerendam. Nieuw Akerendam is een bijzonder wooncentrum voor ouderen met een scala aan mogelijkheden voor ontmoeting, ontspanning en vrijetijdsbesteding. Met een uniek ligging: aan de rand van de historische buitenplaats Akerendam. In hartje Beverwijk. Het betreft een dependance van Praktijk Wijckerborgh. Alleen de bewoners van Nieuw Akerendam kunnen gebruik maken van deze faciliteit. Zie voor meer informatie www.nieuwakerendam.nl .

  

De fysiotherapeuten van Praktijk Wijckerborgh zijn Jos van Hattum, Tom Wijnands en Moniek Vlaar. Tom en Jos zijn tevens praktijkhouder. Lees meer over ons team.

Afspraken

De eerste afspraak voor acupunctuur of fysiotherapie kunt u telefonisch (0251-222025) maken. Wilt u zo vriendelijk zijn om bij uw eerste afspraak uw verzekeringspasje en eventuele verwijsbrief van uw huisarts of specialist mee te nemen? De volgende afspraken maakt u na afloop van iedere behandeling persoonlijk met de acupuncturist of fysiotherapeut.

Als u door ziekte of ongeval aan huis gebonden bent, dan kunt u ook thuis behandeld worden.

Mocht u verhinderd zijn en een afspraak af willen zeggen, doe dit dan tijdig, minimaal 24 uur van tevoren.

Contact via e-mail

Wilt u een specifieke vraag stellen of wilt u een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in. Wij zullen binnen 24 uur reageren op uw email. 

Bellen mag natuurlijk ook altijd! 

 

Privacy 

Natuurlijk nemen wij uw privacy extreem serieus, daarom voeren wij een duidelijk beleid omtrent uw gegevens en de verwerking daarvan. Lees meer hierover in ons privacybeleid